Pixar utstilling i Roma

I over 30 år har Pixar produsert noen av de beste tegnefilmene som finnes på markedet. De har vært et banebrytende selskap, spesielt da Toy Story ble den første dataanimerte tegnefilmen på markedet.

Pixar utstilling i Roma

Pixar utstilling i Roma

I perioden mellom 9 oktober i 2018 og 20 januar i 2019 kan du nå se en egen utstilling i Roma som handler om Pixar. På denne utstillingen kan du bli bedre kjent med mange av de karakterene vi har blitt servert gjennom Pixar i filmer som Biler, Toy Story, De Utrolige, Coco, Brave, Ants, Wall-e, Nemo, og mange andre. Du blir kjent med disse mens du ser på over 400 tegninger, illustrasjoner, skulpturer og bildesamlinger.

Denne utstillingen blir arrangert i Palazzo delle Esposizioni i Roma. Dette er et lokale som ligger sentralt i Roma, ikke langt fra Piazza Venezia, og andre severdigheter i Roma.

Det er mye annet som skjer i Roma, og enormt mange severdigheter å få med seg, så det er bare å planlegge oppholdet så godt som mulig. Trenger du hjelpe med taxi fra flyplassen i Roma er det bare å trykke på lenken for mer informasjon om hvordan du kan ordne det så raskt og billig som mulig.

Andy Warhol utstilling

Andy Warhol blir kallt en av de viktigste artistene som levde i det 20 århundre. I 2008, ble ett av hans veker (Eight Elvises) solgt for mer enn 100,000,000 Dollar. Det sier litt om Warhol sin status verden rundt.

Fra den 3 oktober vil det være en temporær utstilling i Complesso del Vittoriano i Roma der du kan se over 160 Andy Warhol verker. Dette er et sentralt museum i Roma som ligger rett foran øynene dine (uten at du nødvendigvis legger merke til det). Grunnen er at det er en del av det majestetiske monumentet laget for Viktor Emmanuel II, som ligger på Piazza Venezia, i sentrum av Roma.

Andy Warhol sine foreldre kom fra Slovakia, men han levde hele sitt liv i USA. Men, han hadde fobi mot både doktorer og sykehus grunnet en sykdom i sin barndom, noe som gjorde at han brukte mye tid hjemme med sin mor. Dette påvirket han i stor grad, og hans liv som kunstner startet i barndommshjemmet. Hans far døde siden da Andy Warhol var 13 år, noe som videre påvirket hans liv.

Et Andy Warhol bilde som ble solgt for over 100,000,000 Dollar.

Et Andy Warhol bilde som ble solgt for over 100,000,000 Dollar.

I vår kalender har vi satt datoene for denne utstillingen til 3 oktober og fram til 31 desember i 2018. Vi vet derimot ikke noe sikkert om hvor lenge utstillingen vil være tilgengelig, så vi vil forsøke å oppdatere artikkelen senere med mer informasjon.

Du finner også mer informasjon på museets hjemmeside.

Ønsker du videre hjelp med transport fra flyplassen når du kommer til Roma? Vi har fantastiske priser og god service, og sørger for at du kommer deg raskt og bekymringsfritt fra flyplassen til ditt hotell i Roma. Du kan lese mer om vår private flyplass transfer service i Roma her.

Vi ønsker den en skikkelig flott reise til Roma, og håper du vil nyte dine dager i byen!

Flyplass transfer i Roma med faste priser!

Max skal reise til Roma, og han gleder seg veldig. Men, han er bekymret etter å ha hørt rykter om taxi-sjåfører som lurer deg ved transporten fra flyplassen til hotellet. 

Max er selvfølgelig en fiktiv person, men om du vil se hva han gjør, ta en titt på denne videoen som kun varer 1 minutt.

Har du lyst til å gjøre som Max og ordne med flyplass transporten slik at du slipper å bekymre deg? Da er det bare å besøke vår side for flyplass transport i Roma, og du vil kunne glemme all din bekymring i løpet av kort tid.

Vi ønsker deg en god og bekymringsfri reise til Roma!