Guidet tur

Guided tours in RomeEtter å ha lest litt i vår Roma Guide skjønner du snart at Roma er en utrolig by med severdigheter nok for et månedslangt opphold i Italias hovedstad. Derfor kan det være greit med litt hjelp fra noen lokale som forteller deg om det du er interessert i og som arrangerer turer som omhandler de temaer du ønsker å vite mer om.

Vi arrangerer dessverre ikke guidede turer selv i Roma, men vi kan anbefale flere turer som vi tror du vil ha glede av. Disse turene foregår på Engelsk og arrangeres av forskjellige turoperatører i Roma. Det som er greit med flere av disse turene er at de inneholder inngangsbilletter og gjør at man slipper å stå i kø i lang tid før man kommer inn i for eksempel Vatikanet med Peterskirken og det Sixstinske kapell inkludert. Se deg rundt, og så regner vi med at du finner noe som passer deg og ditt tempo og interessenivå helt perfekt.

Forslag til guidede turer i Roma:

Rome Hop-on Hop-off Double Decker Bus Tour
Vatican Museums Walking Tour including Sistine Chapel, Raphael’s Rooms and St Peter’s

Andre turer i Roma

Fra tid til annen skriver vi artikler om diverse turer og utflukter fra Roma som kan være interessante. Her er slike artikler vi tidligere har skrevet.

[RSSImport display=»10″ feedurl=»https://www.romainfo.no/tag/guidet-tur/feed» before_desc=»» ]