Fem kule aktiviteter for foreldre med barnevogner i Roma

family friendly rome

Roma, den evige stad, med sin rike historie, fantastisk arkitektur og levende atmosfære, er et fantastisk reisemål for familier. Hvis du er en forelder som navigerer i byen med barnevogn, frykt ikke! Det er mange familievennlige aktiviteter som lar deg utforske Roma med letthet. Her er fem kule aktiviteter for foreldre med barnevogn:

Fem kule og familievennlige aktiviteter i Roma

1. Spaser gjennom Villa Borghese-hagen

Unnslippe byens kjas og mas ved å ta en rolig spasertur gjennom den pittoreske Villa Borghese-hagen. Denne ekspansive grønne oasen gir et fredelig tilfluktssted for både foreldre og små. Asfalterte stier gjør det barnevognvennlig, og du kan nyte de vakre fontenene, skulpturene og til og med leie en robåt på dammen for en rolig familieopplevelse.

2. Utforsk Colosseum og Forum Romanum

Fordyp familien din i gammel historie ved å utforske det ikoniske Colosseum og Forum Romanum. Mange områder er tilgjengelige med barnevogn, og du kan være vitne til storheten i det gamle Roma. Vurder å bli med på en guidet familietur, som ofte inneholder interaktive elementer for å holde barna engasjert mens du suge i de historiske underverkene.

Familier i Roma

3. Oppdag Trevifontenen

Et besøk i Roma er ufullstendig uten å kaste en mynt i Trevifontenen. Mens du navigerer folkemengdene kan virke utfordrende med en barnevogn, besøk tidlig om morgenen eller sent på kvelden for en mer rolig opplevelse. Din lille vil bli fascinert av fontenens storhet, noe som gjør det til et minneverdig familieøyeblikk.

4. Unn deg Gelato på Piazza Navona

Piazza Navona er ikke bare et fantastisk torg med sine fantastiske fontener og barokk arkitektur, men det er også et fantastisk sted å nyte litt autentisk italiensk gelato. De fleste gelato-butikkene i området er imøtekommende for barnevogner, slik at du kan nyte en søt godbit mens du nyter den livlige atmosfæren på dette historiske torget.

5. Besøk Bioparco (Roma Zoo)

For en dag fylt med familiemoro, gå til Bioparco, Romas dyrehage som ligger i Villa Borghese. Dyrehagen er barnevognvennlig, og dine små vil glede seg over å se en rekke dyr fra hele verden. Med lekeplasser, piknikområder og pedagogiske utstillinger, tilbyr Bioparco en godt avrundet familieopplevelse.

Roma er moro for hele familien!

Roma er ikke bare en by for historieentusiaster, men også et familievennlig reisemål. Med disse kule aktivitetene kan foreldre med barnevogner trygt utforske skjønnheten og sjarmen til den evige stad. Enten du spaserer gjennom hager, beundrer gamle underverk eller hengi deg til gelato, har Roma noe for enhver familie å nyte. Så pakk barnevognen og skap varige minner i denne fortryllende byen!

Hvis du vil lære mer om attraksjonene i Roma eller kanskje finne ut mer om hva som skjer i Roma, kan du se på alle de forskjellige sidene og informasjonen som er tilgjengelig i vår Roma Guide.

Legg inn en kommentar