Hva skjer i Roma?

Er du på vei til Roma og lurer på hva som skjer i byen? Er du interessert i en god konsert, eller kanskje mer opptatt av kultur og utstillinger, så du lurer på om det er noen spennende ting som foregår i et museum i Roma?

hva skjer i Roma

Her på denne siden prøver vi å gi deg et lite overblikk over hva som skjer i Roma for øyeblikket og i tiden som ligger foran oss. Her kan du lese om både sportsarrangementer, festivaler, konserter, utstillinger og andre ting som vi tror kan være av interesse for våre lesere. Siden blir regelmessig oppdatert, så det er bare å komme tilbake for mer informasjon når det nærmer seg avreise til Budapest. Om du vet noe vi ikke vet om, må du selvfølgelig gjerne også skrive en kommentar i bunnen på siden for å dele infoen du har om et ett annet som skjer i Roma som du kan anbefale!

Da er det bare å se seg rundt. Om du ønsker en liste som kun viser konserter i Roma, kan du finne den her.

Hva skjer i Roma?

11 thoughts on “Hva skjer i Roma?

  • Rome Guide says:

   Kommer til å publisere artikkel snart om julemarked og datoer 🙂 Vent med litt tålmodighet så er den snart på plass!

  • Rome Guide says:

   Veldig kort ser jeg at Tosca blir vist i Operahuset og også The Bassarids… Annet kan jeg ikke komme på nå i skrivende stund!

  • Rome Guide says:

   I farta nå er det ingen ting som vi kommer på, men muligens Linda di Chamounix i Operaen kan være interessant eller Terma di Caracalla Festivalen kan være noe?

  • Rome Guide says:

   Hei Malin,
   ikke som jeg vet om. Det er fotballkamp mellom Lazio og Inter den 20 mai, men bortsett fra det er det lite som skjer så langt jeg kan se!

Legg inn en kommentar