Shopping

Hvor bør jeg shoppe i Roma? Hva bør jeg kjøpe?

Roma er en by som har noen av de mest kjente severdigheter i hele verden. Nettopp av den grunn kommer mange til Roma for å se på nettopp disse, og kanskje ikke så mye shopping. Men, de fleste har jo litt tid til overs allikevel, og da kan det være greit å vite litt om hvor det er lurt å gå på shopping i Roma, og hva man bør kjøpe.

Castroni (Via Cola di Rienzo, 196)

Castroni er en liten søtsak spesial butikk i Roma sentrum. Her finner du ekte italienske sjokolader, men du finner også en god kaffekopp om sjokoladen blir for søt alene. I tillegg finner du drikker med alkohol og drøssevis av andre spennende italienske produkter. De har også gode sandwicher hvis du skulle ønske litt mer solid mat. Det er kanskje ikke det billigste stedet, men en opplevelse.

Castroni Rome
Castroni Rome

Franchi (Via Cola di Rienzo, 200/204)

Franchi ligger ikke så langt fra Castroni, og sammen regnes disse for å være noen av de beste butikkene i Roma. Her finner du lususvarer innenfor gastronomi, blant annet tørket sopp, pramigian ost og andre lekkerbiskener. Det er også mulig å spise lunsj her, men ettersom de ikke har stoler må du nyte maten stående.

Franchi
Franchi

Coin (P.le Appio, 7)

Coin er en type kjøpesenter som det finnes mange av i Roma (Department store). Den aller beste av disse ligger derimot på Piazzale Appion. Her finner du klesbutikker til både mannen og dama, massevis av parfymer og kosmetikk og det finnes også en matbutikk i kjelleren. Blant merkene du finner i Coin er Guess og Desigual, og mange flere. Om du trenger et avbrekk fra severdigheter er Coin en god løsning.

Coin Roma
Coin Roma

Via del Corso

Via del Corso ligger midt i hjertet av Roma og dette er en lang og rett vei som binder sammen Piazza Venezia og Piazza del Popolo. Dette er det mest populære stedet for shopping i Roma og det finnes utrolig mange butikker, mange av dem med høy luksusfaktor og stive priser. Her finnes blant annet Armani, Versace, Dolge og lignende merker. Her finnes det også masse restauranter og barer i området, så her er det mulig å bruke mye tid.

Dette var noen tips angående shopping i Roma og hva du bør kjøpe og hvor du kan kjøpe slikt. Om du har flere tips eller erfaringer er det bare å skrive en kommentar. Om du er nysgjerrig på hva vi anbefaler folk som reiser til Amsterdam å kjøpe, kan du lese mer om hva man bør kjøpe i Amsterdam og hvor man bør gjøre det i denne artikkelen.

Da ønsker vi deg god shopping i Roma, og om du leiter etter mer informasjon er det bare å se seg rundt i vår norske Roma Guide.

Legg inn en kommentar