Kokkeskole

Cooking School RomeHar du lyst på et skikkelig stiling kokkekurs mens du er i Roma? Bli med på femtimers kurs i sentrum av Roma der du lager pasta og andre italienske retter!

Det hele starter med at dere tar turen innom et nærliggende marked der dere kjøper ingredienser og lærer diverse tips og triks. Deretter går turen tilbake til kjøkkenet der dere lager et treretters måltid som dere selvfølgelig spiser når maten er ferdig. I tillegg er det vin tilgjengelig underveis som gjør at det blir god stemning og mye moro mens mater tilberedes og spises.

Dette er et program som er veldig populært. Det er kun for små grupper, så det blir intimt og man får virkelig muligheten til å lære triksa rett fra sjefen selv. For mer informasjon og booking av programmet er det bare å besøke Viator.

Slike programmer som dette er populære i mange byer rundt om i Europa, og et annet sted der det finnes svært gode slike kokkeskole tilbud er i Budapest. Så om du synes dette høres gøy ut, ikke glem å bli med på kokkeskole neste gang turen går til Budapest og Ungarn.

Legg inn en kommentar