Euro 2020: Italia – Sveits

Italia skal spille mot Sveits på OL-stadionet i Roma den 16. Dette blir dagens siste kamp i EM i fotball, og den starter klokken 21.00. Er du ivrig etter å se Italia – Sveits? Tror du Italia vil vinne kampen enkelt, eller tror du Sveits med sine ferdigheter og deres disiplin vil være i stand til å stoppe det italienske laget?

Før Italia skal spille mot Sveits den sekstende juni, vil Finland spille mot Russland (en kamp i gruppe B), og Wales vil spille mot Tyrkia (den andre kampen i Gruppe A). Basert på resultatene fra lags første kamp, kan det være at Italia og/eller Sveits vil vite at en seier i denne kampen skal kunne sikre dem en plass i utslagsrundene i turneringen. Men hvis ting er ille, kan et av lagene trenge en seier i denne kampen for å til og med ha den minste sjanse til å kvalifisere seg til utslagsrundene.

Uansett hva, er denne kampen satt til å være utrolig interessant!

italy - switzerland

Kampen spilles på Olympiastadion i Roma

Denne kampen spilles på Olympiastadion i Roma. Stadionet har en kapasitet på nærmere 70 000 tilskuere, men det vil bare bli fylt til 25% i løpet av Euro 2020-kampene på grunn av Covid-19-regelverket. Hvis du ikke kan være der personlig, må du sørge for å finne en TV-kanal i landet ditt som vil kringkaste kampen. Du kan også finne informasjon om hvordan du kan streame EM i fotball online her.

For å komme inn på stedet, må alle spekulatorer ha et bevis på vaksinasjon eller et bevis på en nylig negativ PCR-test.


Hvis du har litt tid før eller etter kampen, sørg for å se deg rundt i vår Roma Guide for mer informasjon om attraksjoner, aktiviteter, museer og andre ting som er verdt å sjekke ut mens du er i Roma.

Dato

jun 16 2021
Utløpt!

Tid

9:00 pm

Sted

Olympiastadion
Kategori

Legg inn en kommentar