Euro 2020: Italia – Tyrkia

Åpningskampen i EM i fotball spilles på OLYMPIASTADION i Roma den ellevte juni 2011. Kampen starter klokken 21.00, og det blir starten på det vi håper blir en måned med fantastiske fotballkamper over hele Europa. Dette er bare en av fire kamper som vil bli spilt på dette stadionet under EM, men forhåpentligvis vil det være en arena som vil gi Italia en god start på sin første internasjonale turnering på en stund!

Italia har et veldig solid lag, og de kommer til EM som et interessant lag. Ikke mange forventer at Italia vinner turneringen, men hvis de er heldige, kan de godt ende opp med å vinne alt også.

turkey italy

Selv om Olympiastadion har plass til mer enn nesten 70 000 tilskuere, vil det bare bli fylt til 25% kapasitet under EM på grunn av COVID-19. Det eneste stadionet som vil bli brukt med 100% kapasitet er Puskas Arena i Budapest. Det er forresten et veldig interessant stadion under turneringen, fordi det er der Frankrike vil spille mot Portugal og også Ungarn mot Portugal og Ungarn mot Frankrike!

Det vil med andre ord bare være et sted mellom 15.000 og 20.000 tilskuere som faktisk ser kampen mellom Italia og Tyrkia på Olympiastadion i Roma. Men antall personer som vil se denne kampen på nettet vil være ekstremt. Siden det er åpningskampen i turneringen, forventer vi at mer enn 100 000 000 mennesker ser kampen foran skjermene sine og på nettet.

Hva synes du om turneringen? Tror du Italia har en sjanse til å vinne EM i fotball? Vil de slå Tyrkia?

Stikkord:

Dato

jun 11 2021
Utløpt!

Tid

9:00 pm

Sted

Olympiastadion
Kategori

Legg inn en kommentar