Hvilket er det beste hotellet med fem stjerner i Roma?

Kommer du til Roma og ønsker å bo på det beste av det beste av hoteller? Da har du kommet til riktig artikkel, for her skal vi skrive litt om hvilke hoteller vi mener er de beste i Roma.

Roma er en utrolig by med noen av de mest kjente severdighetene i hele verden. Her finnes de spanske trappene, Forum, Colosseum og andre godbiter. Mange hoteller står i stil til slike flotte severdigheter, men hvilket av hotellene med fem stjerner er de beste av de beste?

De beste fem stjerners hotell i Roma

Det er ganske mange hoteller å velge mellom, men her er to som vi absolutt tror kan regnes for å være de beste i Roma.

Portrait Roma

Dette hotellet ligger i hjertet til Roma, og i løpet av noen minutter kan du besøke kjente severdigheter rundt i Roma. Hotellet er omringet av luksusbutikker og hyggelige kafeer og restauranter. Alle rom på hotellet er designerlagd, de har gratis internet, en terasse på taket med fantastisk utsikt mot byen, men dessverre ingen parkeringsplass hvis du kommer med bil.

Portrait Rome
Portrait Rome

Mark Zuckerberg, Facebook sin grunnlegger, bodde her på sin bryllupsreise!

En annen mulighet – Boscolo Exedra

Hvis du ønsker å bo på et større, og muligens et litt mer majestetisk hotell basert på utseende, kan det være at du bør vurdere Boscolo Exedra. Det ser fantastisk ut fra utsiden, men også på innsiden, det har tre restauranter, gratis WiFi, trimrom, flott SPA anlegg, en herlig glassheis med utsikt og mye mer på innsiden.

Boscolo Exedra Rome
Boscolo Exedra Rome

Dette er de to hotellene vi mener er de beste av de beste i Roma for øyeblikket. Nedenfor kan du sjekke priser på begge rom og reservere rom der du synes det virker best og rimeligst for øyeblikket!

Har du videre kommentarer eller tilbakemeldinger, bare skriv en kommentar!

Legg inn en kommentar