Jackson Browne i Roma

Jackson BrowneJackson Browne gleder sine fans i 2015 med å legge ut på en stor turne. Det hele begynte i februar og det er mange stopp på turneen, blant annet i byen kjent for severdigheter som Colosseum, St Peterskirken og lignende. Vi snakker selvfølgelig om Roma!

Det er ingen selvfølgelig at artister som Jackson Browne kommer til Roma, for selvom man tenker på Roma som er stor hovedstad og en superpopulær by, styrer de fleste artister utenom Roma på sine turneer. Men, nå kommer altså Jacksob Browne til byen, en kar kjent for låter som ‘These Days’, ‘Running on Empty’, ‘Somebody’s Baby’, ‘Doctors My Eyes’, ‘For a Rocker’, ‘Lawyers in Love’, ‘Take It Easy’ og ‘The Pretender’.

Målet med turneen er helt klart å skape litt blest om det nye albumet hans som ble sluppet i 2015 som heter Standing in the Breach. Det var hans 14 album totalt, og etter å ha brukt starten av 2015 i Europa kommer han til å avslutte året i Amerika med drøssevis av konserter der.

Konserter i Roma blir arrangert den 24 mai i Auditorium Parco della Musica. Om du vil dit kan du kjøpe billetter hos WorldTicketShop. Om du drar til Bologna den 25 mai har du mulighet til å høre Jackson Browne der også!

Auditorium Parco della Musica
Viale Pietro De Coubertin, 30, 00196 Roma

Billetter: WorldTicketShop

Legg inn en kommentar