Mesterligakamper i Roma høsten 2014

AS RomeAS Roma er med i Mesterligaen i år, og de har endt opp i en herlig gruppe som betyr at det blir flere storkamper i Roma utover høsten. Dette er altså en supergod unnskyldning for å besøke Roma, for nå kan du slå to fluer i en smekk… fantastisk fotball og en fantastisk by, på en gang!

De tre kampene som skal spilles er:

  • AS Roma – CSKA Moscow, 17 september
  • AS Roma – Bayern Munich, 21 oktober
  • AS Roma – Manchester City, 10 desember

Alle disse kampene blir spilt på den Olympiske Stadion i Roma, og om du ønsker å få med deg kampene kan du bestille billetter hos WorldTicketShop (du ser lenken litt lenger ned på siden).

Vi er så glad for at Roma er med blant de beste lagene i Europa, og vi vet også at dette vil gjøre at titusener av mennesker vil komme til Roma i løpet av høsten, enten som supportere for motstanderne til Roma, eller for å slå to fluer i en smekk med storby og fotball på en gang. Spesielt moro er det at det som kanskje er verdens beste lag, Bayern Munchen, også kommer til Roma! Det blir litt av en godbit.

Et pluss med det hele er at disse kampene er på høsten, som betyr at man ikke trenger å frykte for en forderdelig hete på dagtid heller. Her blir det bra vær og så er det masse å gjøre i Roma i tillegg til å se på fotball, så om du er på jakt etter noe moro å gjøre, les om om aktiviteter og severdigheter i Roma her i Roma Guiden.

Mesterliga billetter
WorldTicketShop

Legg inn en kommentar