U2 konsert i Roma

Den tredje U2 konserten i Europa i 2017 blir arrangert i Roma den 15 juli på den Olympiske stadion. Høres det ikke herlig ut å få med seg den mens du er i Roma?

Det blir ikke arrangert så altfor mange U2 konserter i Europa i 2017. Det er derfor sånn at hvis du vil få med deg Bono og U2 i Europa en gang må du benytte en av de få mulighetene som byr seg. Mens mange store artister velger å besøke byer overalt i Europe holder U2 seg i vest-Europa, noe som betyr at byer som Praha, Krakow, Budapest og Wien uteblir fra lista over byer de skal innom. Det står litt i motsetning til Robbie Williams som under sin turne i 2017 besøker nettopp en god del av disse byene, blant annet Praha, Budapest og Wien.

Hvis du derimot setter større pris på U2 enn Robbie Williams trenger du altså å besøke for eksempel Berlin, Dublin, London, Paris, Roma, Barcelona eller Brussel i 2017. Hvilken by blir det? Om du har lyst til å kombinere turen med fantastisk historie og gamle ruiner er det uten tvil Roma du bør besøke.

[stbpro id=»alert»]Det vil bli holdt en ekstra U2 konsert i Roma den 16 juli![/stbpro]

Turneen U2 skal ut på heter Joshua Tree turen. Den er oppkalt etter et album de slapp i 1987 med det samme navnet, og derfor bør du også forberede deg til konserten ved å høre på dette albumet masse. U2 har nemlig lovt at de skal ta fram sangene fra dette albumet og det er disse de først og fremst skal framføre under den kommende turneen. Høres det bra ut?

Har du lyst til å være der på U2 konserten i Roma?

U2 konsert i Roma 2017
Kom til Roma og hør på U2

U2 konsert i Roma i 2017

Olympiske stadion
15-16 juli, 18.30

Billetter: Viagogo

Hvis du vil få med deg konserten kan du trykke på lenken ovenfor for å få mulighet til å kjøpe billetter til alle de forskjellige U2 konsertene i Europa i 2017. Kanskje du synes billettene er dyre, men det er fordi de er såkalt secondhand billetter. Ulempen er som sagt at de er dyre, men det positive er at når alle billetter er utsolgt gir disse deg fortsatt en mulighet til å få tak i billetter til konserten. Det høres vel bra ut, gjør det ikke?

Om du heller vil spare penger ved å droppe U2 konserten og bruke dem på andre aktiviteter i Roma i stedet, kan du lese om slike og mye mer her i vår norske Roma Guide. God reise!

Legg inn en kommentar