Utstilling om Mario Sironi

Utstilling om Mario SironiHar du lyst til å slå to fluer i en smekk, er dette en utstilling for deg! For minnesmerke om Viktor Emmanuel vil du uansett besøke, og nå kan du også få med deg en utstilling om Mario Sironi på samme sted.

Mario Sironi var en italiensk maler som ble født i 1885 og som døde i 1961. Han regnes for å være en av de fremste italienske malere som levde på 1900-tallet, og han er også sagt å være vært original i sin stil. Denne utstillingen handler om Sironi sine mest kjente og vakre verker, og her kan man også se noen av hans verker som ble laget etter Andre Verdenskrig.

Når du besøker utstillingen kan du slik bli bedre kjent med Mario Sironi, og selvfølgelig få et større innblikk i hans innflytelse på italiensk kunst. Utstillingen åpnet den 4 oktober i 2014 og du kan få den med deg fram til 8 februar i 2015.

Complesso del Vittoriano
Via di San Pietro in Carcere, Roma

Om du ønsker mer informasjon om andre ting som skjer i Roma, kan du lese om disse her. Har du heller lyst til å besøke et tradisjonellt kunstmuseum finnes det mange slike også i Roma, og her i vår Norske Roma Guide kan du lese om flere museer, så ta deg noen minutter til å se deg rundt her på siden, og du vil garantert bli fristet!

Legg inn en kommentar