Andy Warhol utstilling

Et Andy Warhol bilde som ble solgt for over 100,000,000 Dollar.

Andy Warhol blir kallt en av de viktigste artistene som levde i det 20 århundre. I 2008, ble ett av hans veker (Eight Elvises) solgt for mer enn 100,000,000 Dollar. Det sier litt om Warhol sin status verden rundt.

Fra den 3 oktober vil det være en temporær utstilling i Complesso del Vittoriano i Roma der du kan se over 160 Andy Warhol verker. Dette er et sentralt museum i Roma som ligger rett foran øynene dine (uten at du nødvendigvis legger merke til det). Grunnen er at det er en del av det majestetiske monumentet laget for Viktor Emmanuel II, som ligger på Piazza Venezia, i sentrum av Roma.

Andy Warhol sine foreldre kom fra Slovakia, men han levde hele sitt liv i USA. Men, han hadde fobi mot både doktorer og sykehus grunnet en sykdom i sin barndom, noe som gjorde at han brukte mye tid hjemme med sin mor. Dette påvirket han i stor grad, og hans liv som kunstner startet i barndommshjemmet. Hans far døde siden da Andy Warhol var 13 år, noe som videre påvirket hans liv.

Et Andy Warhol bilde som ble solgt for over 100,000,000 Dollar.
Et Andy Warhol bilde som ble solgt for over 100,000,000 Dollar.

I vår kalender har vi satt datoene for denne utstillingen til 3 oktober og fram til 31 desember i 2018. Vi vet derimot ikke noe sikkert om hvor lenge utstillingen vil være tilgengelig, så vi vil forsøke å oppdatere artikkelen senere med mer informasjon.

Du finner også mer informasjon på museets hjemmeside.

Ønsker du videre hjelp med transport fra flyplassen når du kommer til Roma? Vi har fantastiske priser og god service, og sørger for at du kommer deg raskt og bekymringsfritt fra flyplassen til ditt hotell i Roma. Du kan lese mer om vår private flyplass transfer service i Roma her.

Vi ønsker den en skikkelig flott reise til Roma, og håper du vil nyte dine dager i byen!

Legg inn en kommentar