Pixar utstilling i Roma

Pixar utstilling i Roma

I over 30 år har Pixar produsert noen av de beste tegnefilmene som finnes på markedet. De har vært et banebrytende selskap, spesielt da Toy Story ble den første dataanimerte tegnefilmen på markedet.

Pixar utstilling i Roma
Pixar utstilling i Roma

I perioden mellom 9 oktober i 2018 og 20 januar i 2019 kan du nå se en egen utstilling i Roma som handler om Pixar. På denne utstillingen kan du bli bedre kjent med mange av de karakterene vi har blitt servert gjennom Pixar i filmer som Biler, Toy Story, De Utrolige, Coco, Brave, Ants, Wall-e, Nemo, og mange andre. Du blir kjent med disse mens du ser på over 400 tegninger, illustrasjoner, skulpturer og bildesamlinger.

Denne utstillingen blir arrangert i Palazzo delle Esposizioni i Roma. Dette er et lokale som ligger sentralt i Roma, ikke langt fra Piazza Venezia, og andre severdigheter i Roma.

Det er mye annet som skjer i Roma, og enormt mange severdigheter å få med seg, så det er bare å planlegge oppholdet så godt som mulig. Trenger du hjelpe med taxi fra flyplassen i Roma er det bare å trykke på lenken for mer informasjon om hvordan du kan ordne det så raskt og billig som mulig.

Legg inn en kommentar