Bruce Springsteen konsert i Roma

Kongen er på turne igjen og den 16 juli er det tid for Bruce Springsteen konsert i Roma. Mer informasjon om konserten, billetter og mer.

Bruce Springsteen konsert i RomaDet har blitt litt ekstra oppstyr rundt Bruce Springsteen turneen og spesielt hans konserter i Oslo i norske medier ettersom mange synes billetter til 800 NOK som er de billigste er altfor dyrt. Uansett pris så blir billettene utsolgt på en, to, tre så om du gjerne ville fått med deg en Bruce Springsteen konsert, men ikke fikk billetter til konserten i Oslo kan du kanskje vurdere å komme til Roma for å få med deg en Bruce Springsteen konsert her i stedet.

Han skal innom ganske mange byer i Europa under turneen i 2016, så byer som Lisboa, Barcelona, Madrid, London, Dublin, Milano og Roma blir besøkt, mens byer som heller litt mer mot øst som for eksempel Praha og Budapest uteblir fra turneen hans.

Så langt vi ser blir Bruce Springsteen konserten i Roma dens siste under hans Europa turne, noe som betyr at det blir siste muligheten til å høre legenden i Europa i 2016. Har du lyst til å få med deg konserten kan du kjøpe billetter på lenken som er i bunnen på artikkelen. Der finner du også billetter til alle andre Bruce Springsteen konserter i 2016.

Ønsker du å kjøpe deg en Bruce Springsteen CD, vinyl eller kanskje andre effekter kan du gjøre det hos Amazon.com.

Vi ønsker deg en flott reise til Roma og håper du kommer til å nyte hvert øyeblikk!

Bruce Springsteen konsert i Roma 2016

Circus Maximus
16 juli, 20.00

Billetter: WorldTicketShop

Legg inn en kommentar