Proff oversettelse fra Italiensk

Translation onlineHvis du ønsker å få dokumenter oversatt fra Italiensk til kanskje engelsk, tysk eller norsk kan dette være en svært kostbar aktivitetet og kanskje ikke alltid like lett å få arrangert. Nå har vi derimot et tips som kan hjelpe deg, og vi tror det vil gjøre det både billigere, enklere og raskere å få oversatt italienske dokumenter til ditt angitte språk, eventuelt få dine nåværende dokumenter oversatt til italiensk.

Det finnes nemlig en tjeneste som heter ICanLocalize som hjelper deg med nettopp dette. Du kan gratis registrere deg på deres nettside og når dette er gjort kan du opprette prosjekter som skal oversettes. Det er mulig å oversette websider, dokumenter og også applikasjoner gjennom denne tjenesten og det er fullt av oversettere som venter på å gjøre jobben. Disse har alle lang erfaring med oversettelse og de har i tillegg mange omtaler skrevet av andre på siden, noe som gjør at du kan lese hvordan andre likte oversettelsene til de forskjellige oversetterne, før du eventuelt velger hvem du ønsker at skal gjøre din oversettelse.

Det er veldig enkelt og greit, og det er enormt lave priser, spesielt sammenlignet med om du bruker oversettelsesbyråer og tjenester hjemme i Norge.

Du kan lese mer om ICanLocalize på denne siden, eventuelt kan du bare besøke hjemmesidene til ICanLocalize, registrere deg og prøve et lite prosjekt for å se om du liker det, og om det fungerer sånn du vil, er det bare å kjøre på med større prosjekter og lengre oversettelser senere.

 

Legg inn en kommentar