En Artemisia Gentilesch utstilling i Palazzo Braschi

Har du lyst til å bli bedre kjent med Artemisia Gentilesch, en av de ledende malerne under hennes levetid? Få med deg Artemisia Gentilesch utstillingen i Palazzo Braschi før 7 mai i 2017.

Dette er en utstilling vi tror du vil ha stor glede av å få med deg. Ikke bare på grunn av selve utstillingen, men også på grunn av stedet der utstillingen blir arrangert. Palazzo Braschi er et fantastisk lokale og en bygning fra 1800-tallet. Den ligger ikke langt fra kjente severdigheter i Roma, og spesielt nære den fantastisk vakre plassen Piazza Navone.

Hvis du ikke har så mye kunnskap om Artemisia Gentilesch vil du kanskje finne det nyttig å vite at hun ble født på 1500-tallet, men levde størsteparten av sitt liv på 1600-tallet. Hun bodde i både Roma, Firenze og Napoli og fikk med seg mange impulser fra alle disse byene. På denne utstillingen vil du se mange viktige verker fra maleren og du vil også se hvordan hun ble påvirket av sine omgivelser, samtidig som hun også påvirket sine omgivelser.

Artemisia Gentileschi

Det har blitt gjort store forberedelser til denne utstillingen og bilder har blitt hentet inn fra noen av de ledende kulturinstitusjonene verden rundt. Blant annet har bilder blitt hentet fra Metropolitan Museum of New York, Capodimonte Museum, Wadsworth Atheneum of Hartford Connecticut, Galleria Palatina of Palazzo Pitti i Firenze og fra Nasjonalgalleriet i Praha.

I tillegg til å vise verker laget av Artemisia Gentilesch kan du også se malerier fra malere som Cristofano Allori, Simon Vouet, Giovanni Baglione, Antiveduto Grammatica  og Giuseppe Ribera når du besøker denne utstillingen.

Artemisia Gentilesch utstilling i Roma

Fra 30 november 2016 til 7 mai 2017.

For mer informasjon om andre ting som skjer i Roma og ting du bør gjøre er det bare å lese videre i vår Roma Guide.

Legg inn en kommentar