Depeche Mode konsert i Roma i 2017

depeche-mode-concert-in-rome

Den 25 juni kommer det til å være fullt på den Olympiske Arenaen i Roma. Det er ikke duket for fotballkamp med Lazio eller Roma, men det er det britiske bandet Depeche Mode som kommer til å stå på scenen denne dagen.

Den Olympiske stadion i Roma er en fantastisk arena og et flott sted for en utendørs konsert som denne. Det britiske bandet Depeche Mode har holdt koken siden 1980-tallet og de fyller stadion eller stadion når de reiser på turne i Europa. Når de slipper sitt album Spirit i 2017 reiser de på turne etterpå, og i nesten alle byer skal de ha konsertene utendørs på store stadioner som dette. Det er selvfølgelig noen unntak, og i for eksempel Amsterdam kommer de kun til å opptre innendørs i Ziggodome og det samme er sant om konserten deres i Ljubljana som blir arrangert i Rozicky arenaen.

Noen mener at høydepunktet under turneen til Depeche Mode blir deres konsert på den Olympiske Arena i London den 3 juni (der West Ham spiller fotball til daglig), men de fleste italienere er nok enig i at konserten med Depeche Mode i Roma blir det store høydepunktet. Denne blir arrangert den 25 juni og starter 21.00.

depeche-mode-concert-in-rome
Ivica Drusany / Shutterstock.com

Det at konserten i Roma kun starter 21.00 er veldig sent sammenlignet med de fleste andre konserter. Det er nok flere grunner til den sene starten, men de viktigste er nok kombinasjonen av italienere som liker å være lenge opp, samt at det på en varm sommerdag er greit å vente med en slik storkonsert til deg blir litt friskere utpå kvelden.

De fleste andre byer i Europa der Depeche Mode skal opptre begynner konsertene rundt 19.00, men i Roma er det altså 21.00 festen starter.

Depeche Mode konsert i Rome

Dato: 25 juni
Tidspunkt: 21.00
Sted: Olympiske stadion

Billetter: Viagogo

På lenken ovenfor kan du finne billetter til Depeche Mode konserten i Roma og til alle andre konserter i Europa i 2017. De er kanskje ikke så billige, men vil du gjerne få med deg konserten er det selvfølgelig verdt pengene.

Vil du heller gjøre noe annet i Roma kan du lese mer om aktiviteter og ting som skjer i Roma her i vår norske Roma Guide. God reise!

 

Legg inn en kommentar