rome half marathon

Roma halvmaraton

Liker du lyden av å løpe halvmaraton i Roma? Da bør du komme for å delta i halvmaraton som er bedre kjent som RomaOstia halvmaraton. Hvorfor fikk den det navnet? Du starter halvmaraton i Roma og ender opp i sjøkanten i den populære byen Ostia, det nærmeste stedet for de som ønsker å besøke selve havet mens de er i Roma.

Noen vil kanskje si at det er for tidlig å svømme i sjøen i mars, men hvis du vil kjøle deg ned etter halvmaraton, vil du ikke være langt fra sjøen når du krysser målstreken etter å ha løpt omtrent 21 kilometer.

Halvmaraton er en veldig populær distanse, noe som gjør den faktisk enda mer populær enn den store maraton som normalt arrangeres en uke etter halvmaraton.

Prisen for deltakelse er ca 40 euro, og det er en veldig god pris da du får løpe i sentrum av Roma før du løper langs en av hovedveiene mot Ostia. Hvis du er blant de tidligste til å registrere deg for arrangementet, kan du kanskje registrere deg til en enda lavere pris. Du må være minst 18 år for å delta på arrangementet.

Du bør melde deg på så tidlig som mulig fordi antall deltakere er begrenset.

Roma halvmaraton (RomaOstia) 2024

Dato: 3. mars 2024

Siden løpet slutter i Ostia, lurer du kanskje på hvordan du kan reise tilbake til Roma etterpå. Det er mulig å kjøre tilbake til Roma, men en enklere måte er å bruke shuttle busser som opererer til en pris av 12 euro per person. Hvordan kan du betale for det siden du ikke tar med penger når du løper maraton? Du kan betale for shuttlebussen ved registrering, noe som betyr at den allerede er inkludert og en del av pakken din.

Tidsbegrensningen for hele løpet er 3 timer og 30 minutter. Vær oppmerksom på at fristen for påmelding er 2 uker før selve halvmaraton.

Nyt Roma, halvmaraton, og dine dager i hovedstaden i Italia. Hvis du har kommentarer eller spørsmål, kan du skrive dem i kommentarfeltet nedenfor.

Stikkord: ,

Dato

mar 03 2024
Utløpt!

Tid

Hele dagen
Kategori

Legg inn en kommentar