Hva slags julegaver kan jeg kjøpe i Roma?

Hva slags julegaver kan jeg kjøpe i Roma?Hva slags julegaver er det anbefalt å kjøpe med seg fra Roma? Hva er det typiske for byen som kan være en flott gave å ta med seg hjem til moderlandet?

Roma er helt klart en av de mest populære byene i Europa og her finner man absolutt alt av motebutikker, fra det rimelige til de med uhorvelig høye priser. I førjulstida dukker også julemarkedene opp og der kan man kjøpe lekre ting å ta med seg hjem. Her er det selvfølgelig mange håndlagde effekter som skinnvesker i forskjellige størrelser og farger, luer, handsker, skjerf og de typiske trelekene som du kan gi til barna og i tillegg tresleiver og brødfjøler.

Om du synes dette er kjipt bør du kanskje legge turen innom La Taple i stedet. Dette er en kombinasjon av en butikk og et galleri og her kan du kjøpe flotte smykker av alle slag laget av artister fra hele Europa.

En annen populær gave er porselen fra Italia. Det er selvfølgelig typiske porselen produkter du kan kjøpe som tekopper, kaffekopper, vaser, tallerkener og lignende. Det finnes mange butikker spesialisert på nettopp porselen, så finn en av disse og sørg for å ha bra med penger på kortet klart før du skal betale!

Dette er bare noen få ting som kan være spennende å kjøpe med seg fra Italia og fra Roma! God reise og god jul!

Legg inn en kommentar