Ingen bekymringer ved ankomst til Roma

Arrive to Rome with no worries

 

Har du lyst til å synge Hakuna Matata ved din ankomst til Roma? Ønsker du å ikke bare synge Hakuna Matata, men også ankomme med den herlige «ingen bekymringer» følelsen? Fiks med flyplass transport på forhånd, og du har tatt et langt steg i riktig retning.

Når du ankommer til Roma, enten på Fiumicino eller Ciampino flyplassen, er det lett å bli overveldet. Først venter du på baggasjen (og håper den kommer så raskt som mulig og i god behold). Deretter går du ut i ankomsthallen, og der er det masse folk og mange muligheter for å komme seg til sentrum. Alle vet at det går rasket å reise med taxi, men det er av og til fristende å prøve ut kollektivtransport eller andre løsninger. Men, når du har masse baggasje med er det ikke så gøy å først reise med buss fra Ciampino eller Fiumicino to Termini (i sentrum av Roma), for så å måtte reise videre derfra med taxi, trikk, buss eller metro. Det er i allefall ikke så bra hvis du ønsker å komme deg til hotellet så raskt som mulig slik at du har masse tid til å utforske Romas severdigheter etterpå.

Arrive to Rome with no worries

Hva er løsningen? Resever flyplass transport hos oss!

Hvis du bestiller flyplass transport via oss før ankomst så er det mye enklere. Med en gang du har baggasjen kan du gå ut i ankomsthallen. Der står vår sjåfør og venter på deg og dine og kjører dere rett til hotellet. Prisen som skal betales er avgjort på forhånd, og du har den i tillegg på papir, noe som gjør at du ikke trenger å bekymre deg for det heller. Vi sender nemlig en bekreftelse så forst forskuddet for transporten er betalt, og på denne bekreftelsen ser du all nødvendig informasjon, samt et telefonnummer som du kan ringe om det skulle være noen problemer (og selvfølgelig snakker de som svarer engelsk).ow does it sound to have a driver waiting for you in the arrival hall in the Ciampino or the Fiumicino airport? As you leave the luggage room and enter the arrival hall, a driver will stand there with a sign with your name on. He will take you straight to the parked car, pay for his parking, and leave the airport with your hotel as the next stop. It couldn’t be easier and more convenient than that, and of course… no worries!

Du har altså funnet sjåføren din. Sammen går dere ut til bilen, han betaler for parkeringen på flyplassen, og snart er dere på raskeste vei i retning av ditt hotell i Roma. Høres det ikke herlig ut? Kanskje du blir fristet til å synge Hakuna Matata i bilen? Sjåføren setter sikkert pris på det i så tilfelle!ow does it sound to have a driver waiting for you in the arrival hall in the Ciampino or the Fiumicino airport? As you leave the luggage room and enter the arrival hall, a driver will stand there with a sign with your name on. He will take you straight to the parked car, pay for his parking, and leave the airport with your hotel as the next stop. It couldn’t be easier and more convenient than that, and of course… no worries!

Har du lest nok? Hva venter du på?

Besøk vår side om flyplass transport for å se priser og booke henting på flyplassen i Roma med en gang.

Legg inn en kommentar