Italia – Malta

I kveld vil nok de fleste norske øyne være rettet mot Bulgaria, men det kan være at noen også ser i retning Italia for å se etterom kara med gele i håret drar i land en enkel seier mot Malta i kveld.

Kampen som spilles i kveld mellom Italia og Malta vil ikke spilles i Roma, men den blir spilt i den vakre byen Firenze på Stadio Artemio Franchi. Om du ikke har vært i Firenze enda så er det kanskje litt sent å arrangere turen dit for i kveld allerede nå, men sett deg ned og les Dan Brown sin bok Inferno først, og så kan du kjøpe flybilletter og så kan du besøke Firenze senere, uten stresset med å måtte se en fotball kamp.

Om du har lyst til å se kampen mellom Italia og Malta allikevel kan du gjøre det på fotball pubber og sports pubber i Roma, men om du bare vil se kampen på ditt hotellrom, siden du ikke kan se Bulgaria mot Norge der, kan du skru på tv kanalen Rai som sender kampen mellom Italia og Malta i kveld. Om du bare vil se kampen online kan du også gjøre det, men om du er utenfor Italia trenger du en italiensk IP adresse, og når du har det, kan du se på kampen online uansett hvor du befinner deg i verden.

Men før den tid har du mulighet til å besøke vakre severdigheter i Roma, spise en god pizza og kanskje drikke et glass god italiensk vin? Og om du skulle være desperat og ønsker å se kampen mellom Bulgaria og Norge i kveld online i stedet, kan du gjøre det også fra Roma. Les mer om hvordan du ser Bulgaria – Norge online her.

Legg inn en kommentar