Nå kommer Netflix til Italia

Italia, mer enn bare pizza!
Italia, mer enn bare pizza!
Italia, mer enn bare pizza!

Italia har mye som Norge ikke har, fint vær, flotte severdigheter, ruiner fra romertida, lange sandstrender og gode fotballspillere. Men, i lang tid kunne vi si at Norge hadde noe Italia ikke har hatt, nemlig Netflix. Men, fra den 22 oktober kan vi ikke si dette lenger heller!

For, den 22 oktober blir det nemlig mulig å se på Netflix også i Italia og det betyr at om du besøker Netflix.com under reisen til Italia vil du ikke lenger få feilmelding og beskjed om at tjenesten ikke er tilgjengelig i nasjonen, men du vil ha mulighet til å se på Netflix. Det er dog viktig å vite at du vil få tilgang til Italiensk Netflix, så alt du er vant til av norske filmer og tilbud i Norge finnes nok ikke her, og i tillegg vil det høyst sannsynlig ikke være engelsk teksting tilgjengelig heller (mye mindre norsk teksting), så det kan nok være at du vil savne ditt norske Netflix abonnement, men heldigvis er det fortsatt enkelt å se på norsk Netflix mens du er i Italia, bare les den artikkelen ved å trykke på lenken!

Allikevel er dette en svært glad beskjed til millioner av italienere som har ventet utålmodig på at Netflix endelig skulle ankomme og nå er altså muligheten til å se Lilyhammer på Netflix gitt også til alle disse italienerne!

 

Legg inn en kommentar