Marathon i Roma 2017

Den 2 april er det klart for marathon i Roma, i det det årlige løpet blir arrangert. Det er fortsatt mulig å registrere seg, men du har ikke mye tid igjen.

Det er utrolig mange flotte byer verden rundt der det blir arrangert marathon hvert eneste år. Noen eksempler på slike byer er Budapest, Praha, Dublin, Barcelona og drøssevis av andre, men det er ikke mange byer som har et så flott løp som det du får i Roma. Tenk å delta i et marathon der du mens du løper kan se på Colosseum, Forum og andre fantastiske severdigheter som Roma har å by på. Hvem trenger vel hop-on hop-off busser, når du kan løpe marathon i Roma i stedet?

Dette er bare noe av mange spennende aktiviteter og programmer i Roma, og om du ikke har mulighet til å delta i 2017, har du ny mulighet i 2018. Om du synes marathon er litt vel langt, blir det i 2017 arrangert Roma halv-marathon for første gang. Det blir arrangert i juni, og vi skal skrive mer om dette her i vår norske Roma Guide litt senere.

Rome Marathon 2017

Roma Marathon 2017

2 april
Nettside

Om du allerede har vært med på marathon i Roma og heller skal løpe i en annen by, kan vi varmt anbefale Praha marathon som blir arrangert i den tsjekkiske hovedstaden i mai 2017.

Legg inn en kommentar