Maraton i Roma

Når du ser bilder av venner og kjente som publiserer bilde på Facebook etter å ha fullført et maraton, blir du ikke litt misunnelig? Nå er det på tide å ta igjen! Kom til Roma, løp maraton, og ta bilde av deg selv etter løpet med Colosseum i bakgrunn for å dokumentere for venner og kjente at du også har løpt maraton, i selveste Roma!
Maraton i Roma
Maraton er noe som blir arrangert i svært mange storbyer rundtomkring i Europa, men det er ikke mange byer der du kan få med deg så utrolig mange godbiter langs veien som det du gjør i Roma. Colosseum er selvfølgelig blant severdighetene du får se, men du svinger også bortom Trevifontenen, Piazza Navona, Pantheon og drøssevis av andre flotte og viktige steder.

Maratonet blir arrangert den 22 mars i 2015, men påmeldingsfristen er 5 mars. Startskuddet går 8.50 på morgenen den 22 mars!

Da er det bare å glede seg til å løpe i en av verdens vakreste byer! Ellers er det bare å lese videre rundt i Roma Guiden for informasjon om andre ting du også bør få med deg i Roma som museer, aktiviteter og andre severdigheter!

Legg inn en kommentar