Hva kan jeg gjøre i Roma i februar?

Hva kan jeg gjøre i Roma i februar?Roma er en fantastisk by og her skjer det ting året rundt. Allikevel er det nok sant at februar er en litt død måned i Roma, men for mange er dette helt supert, for det betyr lite tid i kø, og mye mer effektive besøk i byens museer og severdigheter..

Roma har et deilig klimba som betyr at det på vinteren svært sjelden går under null grader, men mye heller har de temperaturer som er mellom 5 og 12 grader. Dette kan allikevel føles litt kaldt, og da er det selvfølgelig praktisk å bruke litt tid innendørs i et trivelig museum i Roma. Du kan lese mer om temporære utstillinger i museer på følgende side, og på samme side kan du også lese om andre programmer som foregår i Roma for øyeblikket.

Noe mange også nyter i februar er et besøk i Roma sin flotte opera. Der er det forestillinger nesten hver eneste dag, og det er relativt enkelt å få seg billetter, så det er et flott program.

Og, la oss ikke glemme at februar er en måned med en skikkelig romantisk dato, 14 februar, valentindagen. Hvor kan man tilbringe denne mer romantisk enn nettopp i Roma? Finn en romantisk restaurant, besøk en vingård eller gjør noe annet gøy og gå en tur i mørket og nyt Romas opplyste gater. Det blir helt sikkert en uforglemmelig dag hvis du tar med kona, mannen eller kjæresten til Roma!

Hvert år er det også karneval som arrangeres i Roma. Dette er ikke alltid i februar, men svært ofte, så om du kommer til Roma i februar og synes karneval høres morsomt ut, er dette noe du bør vurdere!

Legg inn en kommentar