Romantiske plasser i Roma

Det er vel ingen tvil om at Roma er en superromantisk by. Her kan man gå rundt midt blant ruiner som er flere tusen år gamle og her er det vakkert opplyste bygninger og høyder som ser utover byen med flott utstikt. Hele Roma er romantisk. Men, om du ønsker litt mer konkrete tips kommer det her noen tips til romantiske plasser i Roma.
Romantiske plasser i Roma

For de som besøker Budapest er en gåtur langs Donau på kveldstur eller et elvecruise på Donau utrolig romantisk. På samme måten er en spasertur langs Tiberen i Roma utrolig romantisk og stemningsfullt. Det er dessverre svært lite båttrafikk på elva, så det får bli med gåturen, men med opplyste bygninger og utsikt er dette noe av det mest romantiske man kan gjøre i Roma.

Et annet sted som garantert vil bli en slager er Aventine høyden og Giardino degli Aranci. Dette området er kjent for å være stedet for de som er forelsket og herfra kan man gå rundt i flott parkområde og nyte utstikt over hele Roma. I området kan man også se på mange severdigheter som har historie som strekker seg langt tilbake i tid samt at du kan få med deg Santa Sabina kirken.

Roma var jo sentrum for alle veier og transport i gamle dager, så siden alle veier ledet til Rom(a) er det mange slike veier som finnes og eksisterer til en viss grad i dag. Så hvorfor ikke ta med din kjære på en gåtur på Via Appia? Hånd i hånd… herlig! Om du har litt bakgrunngskunnskap om veien og om historien til Roma kan du selvfølgelig briefe med denne underveis på gåturen!

Håper du har likt denne listen med noen få tips over romantiske steder i Roma. Har du videre tips, kommentarerer eller innspill er det selvfølgelig bare å skrive en kommentar!

Legg inn en kommentar