Noen av de beste restaurantene i Roma

La ProsciutteriaRoma er en by der det kryr av middelmådige italienske restauranter, så det kan være greit å gjøre litt bakgrunnsarbeid før du går ut for å spise et godt måltid. I denne artikkelen har vi derfor samlet sammen navnene på fire restauranter som vi tror vil gi deg noen herlige opplevelser!

Det er viktig å merke seg at dette ikke er super gourmet restauranter, så om du ønsker virkelig fine dining i luksuriøse omgivelser bør du gå andre steder. Dette er litt mer stilige, populære og kule steder, som ikke bare har god atmosfære, men selvfølgelig også god mat. Besøk en av dem, bli overrasket og kos deg! Og selvfølgelig skriv en kommentar senere for å dele hvordan du synes det var!

Likeat

Likeat er en tradisjonell restaurant i Roma. Hit kan du komme like så godt for å spise frokost i Roma som du kommer for å spise middagne din. På en måte ligner Likeat mer på en fast food restaurant enn på en vanlig restaurant. Her får du deilige sandwicher, som er svært friske med høy kvalitetet og laget av toppers råvarer. I tillegg kan du smake på internasjonal øl. Kanskje ikke typisk for en middag, men for en god start på dagen eller lunsj er dette en opplevelse.

Pinsere

Hvis du ønsker å smake på det som mange mener er den beste pizzaen i Roma, bør du besøke Pinsere. Stedet ligger sentralt i Roma og her blir maten servert mellom 9.00 på morgenen og fram til 16.00 på ettermiddagen. Som du skjønner av åpningstidene er heller ikke dette fine dining stedet, men et perfekt sted for en god lunsj eller frokost. Vær klar over at det pleier å være masse folk her, så ikke bli overrasket hvis det er kø, og ikke bli overrasket hvis du blir tatt godt vare på og køen fort forsvinner foran deg.

Pinsere Roma
Pinsere, Roma

Waraku

Waraku er en japansk restaurant i Roma sentrum. Her kan du kjøpe både Gyoza, Ramen og Okonmiyaka. Stedet har totalt 16 bord, så derfor er en bordreservasjon noe en ikke bør glemme. Hvis du ønsker å spise japansk i Roma og har ordnet bordreservasjonen kan det være greit å vite at du kun kan betale med cash på denne restauranten.

La Prosciutteria

La Prosciutteria er en italiensk vin og sandwich bar i Roma (og i et par andre byer). Her setter de sin stolthet i å ha ferske og svært gode råaverer, så veldig mye av det som serveres her kommer rett fra Toscana området, både av viner og av skinker. Stedet er åpent fra cirka 11.00 på formiddagen og fram til 23.30 på kvelden, så her kan du spise både sen frokost, lunsj og middag!

Da håper vi at du har blitt litt inspirert, og kanskje fått noen ideer om hvor du skal spise lunsj mens du er i Roma. Leiter du etter info om andre restauranter i Roma kan du lese om slike her i Roma Guiden vår. Hvis du heller ønsker å lese om de beste hotellene i Roma, trykk på lenken.

Legg inn en kommentar