Her ser du EM i fotball i Roma

Kommer du til pizza og pasta land i juni og juli, men du er ikke klar for å inngå kompromiss når det gjelder å se fotball EM? Vil du ikke gå glipp av noen av kampene? Her er stedene du kan se fotball EM i Roma!

Det er mange internasjonalle pubber og utesteder i Roma der du enkelt kan få med deg fotball EM og sport ellers året rundt i Roma. Flere av disse ligger sentralt i områdene rundt Piazza Navona, så de er enkle å finne og enkle å komme fram til. Det kan nok bli relativt fullt på en spennende fotball dag under EM, men det å drikke øl og se på fotball kamp sammen med svette italienere og andre folk er vel bare hyggelig!

fotball EM i Roma

Sportsbarer i Roma

Den aller beste og aller mest kjente sportsbaren i Roma er Highlander Pub. Denne er kjent for å ha et 100% fokus på sport og på en vanlig hverdag viser de alltid fotballkamper, så sant det er kamper som blir spillt. Det er mange skjermer og mye folk, så dette er nok et av de festligste og beste stedene å se fotball på under EM.

Highlander Pub: Vicolo di San Biagio 9, 00186 Roma

Om du har lyst til å finne et annet utested der du kan se kampene i Roma er det ikke noe problem. Her er noen videre tips fra oss om dette:

  • Scolars Lounge: 101B Via del Plebiscito, Roma, 00186
  • Abbey Theatre, Via del Governo Vecchio 51
  • Druid’s Den, Via San Martino ai Monti, 28- ROMA

Om du leser denne artikkelen og egentlig bare er på jakt etter en sportspubb i Roma gir denne artikkelen deg svar på dette også. Når det ikke er fotball EM er dette fortsatt steder der du kan se Premier League, Liga BBVA, Bundesliga og lignende, så du kan trygt snu nesa i en av disse retningene året rundt.

Hvis du ønsker å se fotball EM online i stedet finner du informasjon om hvordan dette gjøres, samt full kampoversikt på denne siden. Kan du italiensk kan du også lese mer om å se fotball EM på italiensk TV online på denne siden (på italiensk).

Da gjenstår det bare å heie på Italia, men kanskje ikke 100% ettersom de er i gruppe med Sverige, så da får vi vel heie på Sverige i stedet. De kommer også til å møte Irland og Belgia under gruppespillet!

Legg inn en kommentar