Fra Ciampino til sentrum

How to get from Ciampino Airport to Rome?

Hvis du ankommer til Roma med fly, så er er det en god sjanse for at du ankommer til Rome Ciampino, i allefall om du flyr med WizzAir eller RyanAir. Denne flyplassen har lang erfaring med reisende ettersom den ble åpnet i 1916. Men i 1960 åpnet flyplassen Leonardo da Vinci-Fiumicino Airport, og dermed så Ciampino fram i mot mørke dager og lite trafikk.

Senere når RyanAir og WizzAir kom på banen ble igjen liv på flyplassen, og nå er det ganske vanlig å ankomme nettopp til denne flyplassen. Flere millioner gjør det hvert eneste år i allefall. Når du kommer til Ciampino flyplassen er det store spørsmålet allikevel: Hvordan kommer jeg meg til sentrum herfra?

Hvordan reise fra Ciampino til Roma sentrum?

Ettersom flyplassen ikke er koblet til noen toglinje finnes følgende varianter:

1) Taxi

Den klart enkleste måten å komme seg fra Ciampino til ditt hotell i Roma på er ved å ha en taxi som venter. Da trenger du ikke å bekymre deg for pris heller, men du har en sjåfør som venter deg i ankomsthallen og kjører deg rett til hotellet. Les mer om dette og bestill flyplass transport her.

2) Terravision

Du kan reise med Terravision buss fra Ciampino til Termini, og derfra reiser du enkelt videre med tog i Italia, eventuelt med metro i Roma.

3) Schlaffini

Reis med en av deres busser til metrostasjonen Anagnina og reis videre derfra.