Ennio Morricone konserter i Roma

Ennio Morricone konserter i RomaEnnio Morricone er ikke så ung lenger, men han er fortsatt populær og kommer du til Roma i oktober har du muligheten til å få med deg en av hans tre konserter i den italienske hovedstaden.

Konsertene med Ennio Morricone i Roma blir arrangert den femte, sjette og sjuende oktober i det flotte lokalet  Auditorium Parco Della Musica. Om du skulle ønske å få med deg en av disse konsertene kan du leite etter billetter på Google eller så kan du kjøpe dem direkte fra Viagogo. Der finner du mulighet til å kjøpe både billige og dyre billetter.

Om du ikke har så lyst til å få med deg Ennio Morricone i Roma kan du allikevel kose deg med severdigheter som Colosseum, Forum og St. Peters kirken. I tillegg må du selvfølgelig få spist litt italiensk is og spise tradisjonell italiensk pizza med svært så tynn skorpe og ekte tomatsaus.

Du kan lese mye mer om Roma og hva byen har å by på her i vår norske Roma Guide. Skulle du ha noen kommentarer eller spørsmål er det selvfølgelig bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Legg inn en kommentar